RESQ industry & outdoor is een familiebedrijf gespecialiseerd in het geven van professionele training voor technische hoogte redding en reddingen uit besloten ruimten. Ons trainingscentrum is gevestigd in Rotterdam en trainingen worden wereldwijd aangeboden.

Met onze standaard en op maat gemaakte cursussen, verzorgen we trainingen voor hulpdiensten, industriële bedrijven en tactische ondersteuning.

Onze instructeurs zijn operationeel ervaren en gekwalificeerd volgens internationaal erkende organisaties. Onze trainingen en materialen voldoen aan de hoogste en meest ‘up to date’ standaard, richtlijnen en wetgeving. Om kennis op te doen en te delen met anderen nemen we deel aan internationale hoogte reddings wedstrijden.

Onze trainingen zijn realistisch en van hoge kwaliteit ,voorzien van oplossingen die getest zijn in het veld!

ITRA Founding sponsor

RESQ industry & outdoor behoord tot een van de eerste trainingsbedrijven in Europa met een gecertificeerde ITRA instructeur en examinator. Wij verzorgen verscheidende ITRA programma’s.

“De International Technical Rescue Association is een wereldwijde non profit organisatie die voorziet in wereldwijde erkenning voor reddingswerkers en instructeurs in een groot aantal verschillende technische reddings diciplines”. www.itra.international

Daarnaast is onze hoofdinstructeur gecertificeerd door het instituut voor brand en rampenbestrijding in Heyrothsberge/Duitsland voor het verzorgen van speciale trainingen in overeenstemming met de EUSR (European Union Speciel Rescue) leerdoelen. www.eusr.org